Szolgáltatásaink

lakberendezés kandallóAz általunk végzett lakberendezői tevékenység számos területre kiterjed, legyen szó egy lakás teljes körű átalakításáról, egy üzlet vagy szépségszalon enteriőrjének megtervezéséről, tanácsadásról, vagy egy eladásra kínált ingatlan vonzóbbá tételéről.

Mára már kezd eloszlani az a tévhit, hogy a lakberendezés csupán a bútorok és színek kiválasztását jelenti. A megfelelő térkihasználás és térkapcsolat, az ergonómiai szabályok alkalmazása jelentős mértékben megváltoztatja az életterünket, így mindennapjainkat sokkal kellemesebben tölthetjük. A teljes körű lakberendezési szolgáltatások lehetővé teszik, hogy segítsünk mindezek megvalósításában. A lakberendezési tervezés és kivitelezés során mindvégig szem előtt tartjuk a megrendelő igényeit, egyéniségét, hogy együtt egy olyan egyedi környezetet alakítsunk ki, melyet valóban sajátjának érez. Hiszen az otthonát mindenki akkor érzi igazán magáénak, ha az őt tükrözi.

Mivel minden munka egyedi, így ÁRAINKAT is mindig az adott feladathoz egyedileg alakítjuk ki. Bővebb információért és ÁRAJÁNLATÉRT keressen minket bizalommal!

 

Partnereink: